Bestaande deelnemers

Als deelnemer aan een van de projecten van Zon op Waterland bent u lid van de coöperatie Zon op Waterland. De volgende drie punten zijn belangrijk om te weten!

1. Zelf gegevens up-to-date houden

Via de Login-knop op www.zonopwaterland.nl komt u in uw persoonlijke omgeving ‘mijnenergiesamen’! U moet er voor zorgen dat uw persoonlijke informatie altijd up-to-date is. Het gaat dan met name om uw adres gegevens, IBAN nummer, energieleverancier, klantnummer en EAN nummer. U ontvangt geen energiebelasting als deze gegevens niet accuraat zijn. Als het niet lukt om in te loggen, dan kunt u een bericht sturen naar info@zonopwaterland.nl.

2. Energiebelasting ontvangt u van uw energieleverancier

U ontvangt halverwege het jaar van uw energieleverancier de energiebelasting retour. Voor vragen over de energiebelasting kunt u contact opnemen met uw energieleverancier. Op de website van ZonMonitor vindt u een lijst met leveranciers en emailadressen.

3. Stroomopbrengst ontvangt u van de coöperatie

Na de jaarlijkse ALV van Zon op Waterland ontvangt u via de coöperatie de stroomopbrengst (minus de reserve en kosten) van uw zonnepanelen. De uitkering van de stroomopbrengst vindt dus pas na de ALV plaats, mocht u twee maanden na de ALV nog steeds geen stroomopbrengst hebben ontvangen, dan kunt u een bericht sturen naar penningmeester@zonopwaterland.nl.